Shady Hey...Czy w htc magic jest mozliwosc zaisywania zdjec fotograficzntch bez posiadania karty sd? W koncu mamy jakas wbudowana pamiec 😛
[usunięty] Hmm, na oryginalnym 1,5 + sense z orange z tego co pamiętam nie dało rady. Na obecnym romie 2,1 nie chce mi are sprawdzać 😃
Krzysiec Hmm, na oryginalnym 1,5 + sense z orange z tego co pamiętam nie dało rady. Na obecnym romie 2,1 nie chce mi are sprawdzać 😃 To kolega wie ... Tylko pyta czy mozna bez SD ? Wiec troche lakoniczną i niepotrzebną odpowiedz udzieliłes ... tym bardziej ze nie chce Ci sie sprawdzic w wyzszej wersji ... 1.5 z SENSE czy bez SENSE nie ma takiej mozliwosci. Zawsze sie pluje o karte SD w slocie.
[usunięty] To kolega wie ... Tylko pyta czy mozna bez SD ? Wiec troche lakoniczną i niepotrzebną odpowiedz udzieliłes ... tym bardziej ze nie chce Ci sie sprawdzic w wyzszej wersji ... 1.5 z SENSE czy bez SENSE nie ma takiej mozliwosci. Zawsze sie pluje o karte SD w slocie. Nie wiem o co Ci chodzi, przecież napisałem, że na romie 1.5 nie dało się zapisać bez karty...
Krzysiec Nie wiem o co Ci chodzi, przecież napisałem, że na romie 1.5 nie dało się zapisać bez karty... O to ze AUTOR TEMATU TO WIE ! A Ty mu to piszesz. Cos w stylu: Twój nick to eZekiel ... On pyta czy jest jakas mozliwosc zeby to ominac ... więc Twoj post był zbędny.