Skocz do zawartości
alchemik

Nie włącza się budzik przy wygaszonym ekranie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Jak w temacie. Na moim GoClever tab A73 aby uruchomił się budzik ekran musi być aktywny inaczej alarm uruchamia się dopiero po jego przebudzeniu. Myślę że tak jest na wszystkich urządzeniach. Czy ktoś znalazł na to jakiś sposób?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ezaq

    U mnie przy podłączonym zasilaczu budzik się włącza. Czy tak samo jest bez zasilacza nie wiem, ponieważ zawsze na noc podłączam tablet do zasilania.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zauważyłem to. U mnie problem zniknął razem z wgraniem ICSa.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    A inny program ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    A inny program ?

    Z innymi jest to samo :(

    Jeśli nikt nic innego nie wymyślił to w wolnej chwili wgram ICSa (może się uda w tym tygodniu :/ )

    Edytowane przez alchemik

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Albo wyłącz usypianie ekranu i podłącz ładowarkę :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ezaq

    Sprawdziłem i bez podłączonego zasilacza dzisiaj rano budzik się włączył.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    cbm80

    Za niewlaczanie sie budzika jest odpowiedzialny tryb DeepSleep, w ktory GC wchodzi bardzo chetnie oszczedzajac w ten sposob energie. Niestety powoduje to tez problemy z WiFi.

    Mozna ten tryb zlikwidowac za pomoca roznych aplikacji, ale ma do olbrzymi wplyw na czas pracy urzadzenia. Przykladowo Advanced Wifi Lock bez wylaczania WiFi umozliwia prace w uspieniu raptem kilka godzin.

    A bez tej opcji z Juice Deffenderem tablet dziala mi nawet 2.5 doby.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Dzięki za pomoc i informacje.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Po zainstalowaniu najnowszego systemu (ICS) ten problem nie występuje :D.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x