Na wstępie proszę o wyrozumiałość, właśnie kupiłem używane HTC Magic, i proszę o pomoc bo wiem za mało żeby sam podjąć najlepszą decyzję. Przejrzałem FAQ, wiele innych tematów niemniej jednak nie znalazłem bezwarunkowego rozwiązania mojego problemu, stąd też proszę o pomoc.
Telefon wyjąłem, wsadziłem kartę sim włączyłem. Odpalił się wszedł w okienko konfiguratora, ale po chwili zorientowałem sie ze mam słabą baterie wiec wyłączyłem, pomyślałem, najpierw nałąduje. PO Ładowaniu telefon zatrzymuje się na logu andorida, ze znaczków. Nie sadzę że się zawiesił, gdyż delikatnie wibruje w momencie gdy dotykam napisu android. Słuchawka nie pozwoliła wyłączyć telefonu, wyjąłem baterie, poszukałem gdzieś sposobu na reset, domek+słuchawka, otworzyło się menu, na dole napisane Build Saphire 1.6 (coś w tym guście), ale ostatecznie stwierdziłem że najpierw zapytam. Próbowałem kilkakrotnie włączać, ciągle to samo. Wyjątkiem są sytuacja gdy włączam telefon bez sima i micro SD.
Pytanie, co zrobić żeby logo znikneło, bym mógł bawić sie moim cudeńkiem? Reset systemu? Jaki, na co zwracać uwagę?
PS: gdy wyłączam telefon przyciskiem etc, nie wyłącza się a resetuje, wtf?