ravael Witam, potrzebuje funkcjonalności jak np w nokii czyli ktoś dzwoni a ja sobie podczas jego dzwonienia wysyłam zdefiniowany uprzednio sms, zanim gosc skończy do mnie dzwonić to juz ma sms z textem np ze nie mogę odebrać. Dodatkowo - nie mogę znaleźć możliwości edycji "szybkiego tekstu" do smsow. Proszę o pomoc.
ravael Dziękuję za odpowiedzi, koledze jace przypominam ze spamowanie to ulubione zajęcie małych dzieci.. Czy mógłbym tez prosić o odpowiedz na drugie pytanie? Szbyki tekst
Speedo1544 Regulamin 2.2. Nadaj odpowiednią (jasną i streszczającą problem) nazwę swojemu tematowi! Tematy z nazwami typu "PROBLEM" , "POMOCY", "CO ROBIĆ" są nieprawidłowe i będą zamykane. W jednym temacie powinieneś poruszać tylko jeden problem Popraw nazwę tematu ma być zgodna z regulaminem forum
ravael Popraw nazwę tematu ma być zgodna z regulaminem forum Zmienione, myślę, że teraz jest to jasne i klarowne.
Speedo1544 Zmienione, myślę, że teraz jest to jasne i klarowne. Teraz masz rację ale nie wiem czy taka opcja istnieje Teraz szukałem w standardowej aplikacji,handcent i ustawieniach i nigdzie tego nie widzę
ravael Teraz masz rację ale nie wiem czy taka opcja istnieje Teraz szukałem w standardowej aplikacji,handcent i ustawieniach i nigdzie tego nie widzę Gdyby nie istniała byłoby to raczej niedopatrzenie producentów. W głupiej nokii mogę dowolnie kreować szablony smsów..
Speedo1544 W głupiej nokii mogę dowolnie kreować szablony smsów.. Jezu ja chyba ślepy jestem W aplikacji Handcent Naciskasz menu-ustawienia-ustawienia aplikacji-ustawienia szablonów Tam można dodawać,kasować i edytować