dominikwrobel 1 #31 Napisano 18 Maja 2011 Nie bierz tego do ekranów pojemnościowych, bo pewnie droższe i do swifta nie ma sensu brać. Swypnięte z Blade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELORYB 0 #32 Napisano 19 Maja 2011 No dobra to zawęziłem wybór do: RYSIK LG KU990/KC910/SGH480/OMNIA AVILA WARSZAWA (1606107292) - Aukcje internetowe Allegro i RYSIK SONY ERICSSON SATIO inne 2 KOLORY [TM] (1611668032) - Aukcje internetowe Allegro z czego bardziej skłaniam się ku pierwszemu. Szkoda, że żaden ze sprzedawców nie pokusił się o napisanie wymiarów ale podjadę zobaczę i może się skuszę. Jeszcze mam pytanie, czy jest szansa, że ten rysik porysuje wyświetlacz? Nie mam na nim folii a jeszcze przynajmniej rok telefon musi mi posłużyć. Może ktoś miał podobny i orientuje się czy z czasem zatrzask na który jest "skuwka" się nie wyrabia do tego stopnia, żeby rysik sam wypadł i się znowu posiał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pastel 0 #33 Napisano 19 Maja 2011 Ciekawi mnie jedna sprawa odnośnie tego futerału/kabury co wrzucił Dann82. Tutaj jeszcze jeden z nieco innym umieszczeniem magnesu: ETUI VERIN PRESTIGE DEDYKOWANE LG GT540 +FOLIA RED (1607786365) - Aukcje internetowe Allegro Co mnie zaciekawiło to to, czy przypadkiem ten magnes nie wpływa negatywnie na zasięg sieci lub Wi-Fi oraz czy fakt, że jest on tak blisko ekranu nie wpływa na niego jakoś. Wiem, że przy niektórych ekranach nie można umieszczać magnesów, ale jak ta sprawa wygląda z dotykowcami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zippa 0 #34 Napisano 28 Sierpnia 2011 Ja używam jako rysik mój zmodyfikowany długopis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pyra121 1 #35 Napisano 15 Stycznia 2012 A ja ołówek Ładnie go obrobiłem i jest o wiele przyjemniejszy niż jakiś plastik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sholva 0 #36 Napisano 20 Marca 2012 Rysik do GT540 ao.o To całkowicie zbędny gadżet. Swift bez rysika obsługuję się bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach