zegaa zrobilem sobie reseta nie wiem sam dlaczego i teraz nie mam nic...ani astro ani apndroid co gorsza nie moge zalogowac sie na poczte wiec nie moge i do marketu...pokazuje mi sie jakis blad w stabilnym polaczeniu sie po stronach innych moge chodzic normalnie...te programy wszystkie przeciez zapisuja sie na karcie pamieci wiec z jakiej racji teraz tego nie mam ??
iRymster zrobilem sobie reseta nie wiem sam dlaczego i teraz nie mam nic...ani astro ani apndroid co gorsza nie moge zalogowac sie na poczte wiec nie moge i do marketu...pokazuje mi sie jakis blad w stabilnym polaczeniu sie po stronach innych moge chodzic normalnie...te programy wszystkie przeciez zapisuja sie na karcie pamieci wiec z jakiej racji teraz tego nie mam ?? Od kiedy aplikacje się zapisują na karcie pamięci w Andku 1.6? Teraz musisz sobie skonfigurować pocztę, pościągać aplikacje etc.
Pejotwroc Reset do ustawień fabrycznych przywraca Ci telefon do stanu takiego jakby co dopiero opuścił fabrykę więc to normalne że wszystko masz skasowane. Łącznie z ustawieniami google. Na karcie pamięci nic Ci się nie zapisuje co jest związane z programami które sobie poinstalowałeś.
iRymster no ale wczesniej moglem sie normalnie zalogowac jak tylko odebralem kom a teraz nie moge Sprawdź ustawienia APNów tak na wszelki wypadek. Jeśli nie pomaga, spróbuj po WIFi, a jeśli i to nie pomoże to poczekaj. Może Google ma problem chwilowy.
iRymster a jak sie te ustawienia sprawdza he Menu -> Settings -> Wireless controls -> Mobile networks -> Access Points (chyba, sory na 2.1 jestem i się trochę tu pozmieniało). A same ustawienia znajdziesz na forum. Orange APN: internet Username: internet Password: internet