Nevrac Chce sobie oglądnąc film .avi No i tutaj roznie... Niektore pliki .avi mi czyta np. Teledyski (choc mozna powiedziec ze teledysk bo jak narazie tylko 1 mi dziala) a jak proboje np. jakis film (np. 300) to odtwarza bez dzwieku. Innych filmow w ogole nie chce odtworzyc. Wie ktos dlaczego?
GonzoG1 Temat był... Telefon nie jest w stanie dekodować obrazy w wyższych rozdzielczościach. Zalecana to 480x320 (bądź w tych okolicach). Większe są po prostu za duże na możliwości tego telefonu.
Ultima Chce sobie oglądnąc film .avi No i tutaj roznie... Niektore pliki .avi mi czyta np. Teledyski (choc mozna powiedziec ze teledysk bo jak narazie tylko 1 mi dziala) a jak proboje np. jakis film (np. 300) to odtwarza bez dzwieku. Innych filmow w ogole nie chce odtworzyc. Wie ktos dlaczego? Podaj dokładnie rozdzielczość plików jakim kodekiem są zakodowane, jaki kodek dźwięku itp. Wtedy będzie łatwiej coś wywnioskować. Co do postu wyżej nie mogę się z tym zgodzić ponieważ sam oglądam filmy w rozdzielczości 630x360@1135kbps a audio zwykle 2.0 mp3 i chodzi płynnie i bez problemu czasem tylko zwolni
poranek18 sciagnij sobie z tej strony http://www.dobreprogramy.pl/Szukaj.html?q=converter piwo sie nalezy
Nevrac Strasznie wybredny ten telefon. Sciagnalem sobie z youtube Kabaret Moralnego Niepokoju i jak proboje uruchomic to odtwarzacz przestaje odpowiadac i musze wymuszac zamkniecie. Własciwosci pliku KMN - drzwi.avi: 480 x 264 5628kbps Czemu nie odtwarza? -.- Telefon naprawde spoko ale wybredny na te filmy...
eth Ja jeszcze nie mialem problemu z otwarciem zadnego filmu. Czy to w formacie 3gp, avi czy mp4. Zalezy pewnie jaki kodek w filmie jest uzyty. Te co ogladalem to divx lub xvid. From LG GT540 via Tapatalk
igi654 Ja ściągnąłem konwerter ze strony divx.com i film działał (odtwarzany w Rock Player). Polecam programik.