klichluk Dzisiaj włączyłem "aktualizuj oprogramowanie". Okazało się, że zaktualizowało mi telefon do wersji r2ba024. Zobaczymy jaka będzie poprawa 🙂:)🙂
kafej666 Na tym nie koniec. Według rozpiski na dniach pojawi się jeszcze kilka innych wersji. Rozpiska
kafej666 2.1 ma być oficjalnie wypuszczony z dniem premiery xperia x8. Telefon ten będzie miał już na pokładzie andka w wersji 2.1
klichluk Ale coś się dzieje, choć ostatnio na komórkomania.pl pisali że może będzie aktualizacja do froyo 2.2 w wakacje. Czas pokaże 🙂:)🙂 oby to była prawda http://#####/2010/07/02/aktualizacja-do-froyo-dla-xperii-x10-juz-za-kilka-tygodni/
prcr Dzisiaj włączyłem "aktualizuj oprogramowanie". Okazało się, że zaktualizowało mi telefon do wersji r2ba024. Zobaczymy jaka będzie poprawa 🙂:) 🙂 Dzis kolo 14 sprawdzalem dostepnosc aktualizacji poprzez SEUS i nic - 20 jest aktualna - wiec jak to mozliwe ze niektorzy moga zaktualizaowac do 23.
klichluk dzis kolo 14 sprawdzalem dostepnosc aktualizacji poprzez seus i nic - 20 jest aktualna - wiec jak to mozliwe ze niektorzy moga zaktualizaowac do 23. ja dzisiaj przez wifi zaktualizowałem oprogramowanie bezpośrednio z telefonu. Spróbuj tak jak ja:)🙂
tomi1702 Kilka minut temu sprawdzalem aktualizacje przez WIFI i nic napisane bylo ze telefon posiada najnowsze oprogramowanie czyli u mnie 20 -ka moze dlatego ze mam podmienione brandowane tak to sie mowi ?
tomi1702 Podjąłem ponownie próbę zaktualizowania oprogramowania i przez Update Service i przez WiFi ale bez rezultatu nie mam żadnego pomysłu na wyjście z tego problemu może macie jakiś?????
Filemon Mojego modelu (X10i) tez nic narazie nie ursza. Obecnie posiadam wersje 020 i wyzej sie nie da. Tak przy okazji, mozna gdzies sprawdzic jakiego rodzaju zmiany wprowadzaja te updaty?
klichluk To tylko mnie udało się zaktualizować x10????? A pochodzenie telefonu (anglia) ma wpływ na aktualizacje?????? Ja od dwóch tygodni codziennie patrzyłem na aktualizacje. Ucieszyłem się na widok "nowe oprogramowanie". Poza tym z tego co widzę dłużej trzyma bateria 🙂:), ale za wcześnie o tym mówić. Pożyjemy zobaczymy.
Filemon Moj tez jest z Anglii, ale wcale mu to nie pomoglo w otrzymaniu aktualizacji. 020 i wiecej nie chce dac 😉. W sumie do szczescia niewiele mi brakuje, moze poza glosniejszymi rozmowami, bo w porownaniu z poprzednimi moimi telefonami ledwo co slysze w tym X10. Na zatloczonej ulicy rozmawiac sie nie da.
lio a ja mam wer. z końcówką 13 i też nie mogę do 20 zrobić uaktualnienia, mało nie mogę nawet dać napraw przez Support Zone na sofcie SE. Czy ktoś miał coś takiego ?
Quiner a ja mam wer. z końcówką 13 i też nie mogę do 20 zrobić uaktualnienia, mało nie mogę nawet dać napraw przez Support Zone na sofcie SE. Czy ktoś miał coś takiego ? użyj SEUSa
foksys Ja miałem takie same problemy miałem R1EA014 i przez WiFi nic napisane bylo ze telefon posiada najnowsze oprogramowanie no to sprubowałem przez SEUSa i nic próbowałem i tak i tak aż w końcu weszło przez SEUSa i mam teraz R2BA023