warsovian Witam, Jakiś czas temu zainstalowałem w Magicu orange aktualizacje do interfejsu SENSE. Jednak teraz nie widzę godzin połączeń może ma ktoś pomysł jak to zmienić w historii?
Krzysiec Niestety SENSE na Androidzie 1.5 jest beznadziejnie okrojone z tej podstawowej informacji :/ Dopiero SENSE na Androidzie 2.1 ma te informacje podane ... podobnie jest z godzina wysłania SMS ... Nie wiem czy to az tak trudne było zeby od początku taka ifnromacja była podana ? Zeby uzyskac taka informację musisz jakies programy z marketu zastosowac ... Handcent SMS, Pure Messenger Widget itp dla SMS a dla godzin poszczególnych połączen w obecnej chwili nie pamietam.
warsovian Dla smsów używam handcenta i jest ok, dla połączeń próbowałem coś znaleźć na markecie pod hasłami jak phone registry itp. ,ale nic pasującego nie było, może ktoś zna jakiś program, który by pomógł?
andik acontacts dialerOne superdial ale nie wiem czy one chodzą pod 1.5+sense - musisz sprawdzić Generalnie są one zastępstwem dla standardowego Dialera, ale moga działać zamiennie.
skydeath Czas połączeń jest wchodzisz na kontakty, wybierasz kontakt, z dolnego menu ostatnio pozycja po prawej to historia połączeń pokazuję dzień i godzinę co do smsów to faktycznie głupie.. testowałem handcenta i są, ale dublują mi się powiadomienia w widgetach HTC, także wywaliłem
warsovian >pokazuję dzień i godzinę A u mnie w historii połączeń jest tylko dzień bez godziny, w formacie np. wczoraj, 2 dni temu itp. To jest właśnie chyba różnica z sense i bez-sense
Krzysiec W androidzie 2.1 + SENSE te informacje sa juz do uzyskania ... w SMS wystarczy zobaczyc szczegóły danej wiadomosci... podobnie z połączeniami . W androidzie 1.5 + SENSE było to niemozliwe.