nightmar Witam Mam takie pytanie. Czy udało się komuś zrobić foldery w menu z aplikacjami ? Chciałbym np zrobić folder GRY, PROGRAMY bo jednak się powiększa ta strona z aplikacjami. Podobno jakimiś programami się da to zrobić. Próbowałem ale niestety nie wiem jak. Jeśli ktoś mi może pomóc to byłbym wdzięczny
cadavre Najpopularniejszym rozwiązaniem jest stworzenie sobie na jednym z pulpitów menu. Dodajesz skrót, wybierasz "Folder" i dodajesz tam to czego pragniesz. Tak tworzysz parę skrótów i voila!
Speedo1544 Gdzieś widziałem identyczny temat hmmm Odpowiem tak jak w tamtym Nie ma takiej możliwości w standardowym launcherze dostarczonym przez HTC Możliwe że jest jakiś launcher który to potrafi ale wątpię
nightmar No właśnie to rozwiązanie z folderami na pulpicie mnie specjalnie nie satysfakcjonuje. Lubie mieć porządek 🙂 A aplikacji z dnia na dzień przybywa 🙂 Wysłano z mojego HTC Wildfire przy użyciu Tapatalk
butoksamina a ja mam pytanko..... z menu aplikacji niechcący usunęła mi sie ikonka, dokładnie Facebooka, i nie mam pojęcia jak ją przywrócić mimo iż Facebook jest zainstalowany..... co zrobić....?