`fresh Jak wiadomo w tym modelu z boku po prawej stronie plastik sie rusza ale dzis po lewej zauwazylem pod guzikami wypuklony plastik wy tez tak macie? Nie umiem go wepchnac jakos spowrotem. Wysłano z mojego GT540 przy użyciu Tapatalk
Soniacz Widać Pan Ultima nie potrafi pomagać, a jedyne co mu dobrze wychodzi to zwracać innym uwagę aby nabić sobie kolejnego posta o tej samej treści: "Popraw nazwę tematu tak aby była zgodna z pkt 2.2 regulaminu obowiązującego na tym forum" lub podlizania się przełożonym. Co do Twojego pytania; ja czegoś takiego nie zauważyłem w swoim telefonie.
Ultima Poprawiłem nazwę, a co do twojego pytania przyjrzałem się dokładnie tej lewej stronie i u mnie jest wszystko ok a przynajmniej tak wygląda dla mnie 😉
`fresh Kurde nie wiem w uzytkowaniu to nie przeszkadza ale irytuje mnie to ten plastik odskoczyl po zdjeciu tylnej klapki. Jutro a raczej dzis to jakos wepchne ;P Wysłano z mojego GT540 przy użyciu Tapatalk
darek94 Niestety mam ten sam problem i także nie wiem jak włożyć go z powrotem. Mnie także to irytuje.
ch4rli3 u mnie co prawda nic nie odstaje, ale plastik po lewej stronie ma luzy, które powoli zaczynają mnie coraz bardziej drażnić.. trochę obawiam się, że z czasem też zacznie odstawać ;/ hmm.. może by to w jakiś sposób podkleić?
`fresh Ja sobie juz spokoj dalem nie bede klejem sie bawic 😉 Chyba ze ktos ma na to sposob 😉 Wysłano z mojego GT540 przy użyciu Tapatalk
Rav-X A mógłby ktoś wrzucić zdjęcie tego odstającego boku? Mimo że puki co sam nie mam z tym problemu, to coraz więcej czytam w necie o nim, a chciałbym zobaczyć jak to wygląda. A tak po za tym może warto by było wam złożyć reklamację na telefon, bo wydaje się że to może być wada fabryczna obudowy.
radoslav89 Mi też odstaje plastik, ten z prawej. pewnego razu zamiast tej klapki od ładowarki pociągnąłem za mocno i ta cała listwa odpadła,założyłem jakoś, później już odstawała, a kleić jakoś kiepsko jeszcze się zaleje itp.
egreg Widać to typowa wada spowodowana błędem w trakcie produkcji , spokojnie można oddać do naprawy gwarancyjnej żeby wymienili obudowę (ewentualnie te odstające , poluzowane elementy). Ktoś próbował ? U mnie te plastiki ani drgną , żadnych luzów , przylegają dokładnie do obudowy.
sebastian44 Mam już telefon ponad dwa miesiące oprócz otarcia na tylne obudowie, nic nie odstaje. A noszę go w kieszeni bez żadnego pokrowca. A mógłby ktoś wrzucić zdjęcie tego odstającego boku? Też chciałbym zobaczyć jak to wygląda