news123 witam czy znacie jakis program ktorym mozna przesyłac pliki z komputera na telefon ponieważ pc studio dolaczone do telefonu nie obslugije modelu galaxy , z gory dzieki za odpowiedz
[usunięty] Program taki jest niespecjalnie potrzebny, gdyż windows i tak rozpoznaje dyski galaxy i pliki można kopiować przez przeciąganie do folderów na karcie pamięci.
news123 ale ja chce wgrac pliki bezposrednio do telefonu a nie na karte, głównie chodzi mi o wgranie nawigacji jak wgrywam pliki na karte instaluje nawigacje to wystepuje taki problem jakby nie widział plików z dzwiekami na karcie , nawigacja działa ale "nie mówi"
[usunięty] Sprawdź dokładnie sposób instalacji nawigacji i jak trzeba rozmiescic pliki dodatkowe (mapy, głosy) do niej. Na ogół aplikacja nawigacji korzysta z danych umieszczonych w odpowiednio nazwanych folderach.
news123 wszystko zainstalowałem zgodnie z instrukcja ale tak jak pisze wszystko działa ale nawigacja "nie mówi"
ziema Pewnie chodzi Ci o coś takiego Sync Software for Mobile Smartphones to Mac OS X, Windows XP and Windows Vista - Sync Mac and PC!