tomek970 Potrzebuję pomocy. Kupiłem nową grę Metro 2033 i zainstalowałem Steam'a z internetu. W tym problem, że Steam, zanim sie uruchomi chce się aktualizować. Aktualizacja szybko idzie, lecz staje na 39%, 50% lub 51% :wsciekly:. Nie wiecie może jak to naprawić?
Dexter Zabij proces Steam.exe, wejdź do głównego folderu Steam i skasuj ClientRegistry.blob, po czym ponownie odpal steama i zostaw go na kilka minut w spokoju, tj. nie klikaj w to okienko.
Dexter Jeżeli to nie pomogło, a jesteś pewien że masz system czysty to pozostaje Ci całkowicie wypieprzyć Steama z systemu wraz ze ściągniętymi grami. Innymi słowy delete folder Steam i instalacja (ściągniętej najnowszej wersji z oficjalnej strony), a potem ściąganie od nowa gier.
tomek970 Skasowałem folder, odinstalowałem Steama'a (3 razy) i znów instalowałem. Nadal tnie sie na 39%.
tomek970 Żadnego firewall'a nie mam, tym bardziej programu antywirusowego. Formata raczej nie zrobie, bo na stacjonarnym wszystko poszło gładziutko, lecz się nagle wyłączał podczas instalacji gry. A w lapku jest skolej problem ze steam'em...