yanusz Witam. Popatrzcie jakie ogloszenie gostek zamiescił na allegro, pomijajc cenę, ktora jest przegieta, to chyba jest jakis unikatowy egzemplarz, trzy telefony w jednym 😛😃 http://allegro.pl/item1149736934_htc_magic_era_g1_android_touch_hd_dotykowy_wi_fi.html To chyba jego pierwsza aukcja, ale pojechal konkretnie. ANDROID Touch hd, jest taki telefon w ogole ??? :eek:
linkinheroes Nie nie ma i już zgłosiłem tą aukcję bo ten opis to kompletna bzdura. Jest to najzwyklejsza Era G1 (jakby ktoś nie wiedział, co jest chyba niemożliwe na tym forum) 😃
yanusz Nie nie ma i już zgłosiłem tą aukcję bo ten opis to kompletna bzdura. Jest to najzwyklejsza Era G1 (jakby ktoś nie wiedział, co jest chyba niemożliwe na tym forum) 😃 W sumie to są Touch HD, ale HTC Touch HD, w dodatku na WM a nie na andku, ale czytałem na XDA i tu ciekawostka ! Gosciowie uruchamiali adroida na tych telefonach. 😛
ouikk Pewnie koleś dał taką aukcję, żeby ludziom wyskakiwał w szukajce pod różnymi hasłami,.... żadnego przekłamania tam nie ma 😛 No może to HD dodał bez sensu.
Klufenza Jak dla mnie to jakiś niekompetentny sprzedawca, nie wie o jakim telefonie pisze, co pisze, do jakiej kategorii powinna należeć aukcja. Pewnie nie siedzi w temacie zbyt intensywnie 😃 Tapnęła z Magicznego