Nevrac No więc z marketu sciągnąłem sobię grę (taka wyscigową w 3D) No i jak siedzę u siebie w pokoju (a dodam ze od 12:00 do samego wieczora swieci mi slonce w okno a na sloncu 44 stopnie, wiec w pokoju ok 35 - 37) to mi się gierka albo nie odpala albo po odliczaniu do startu lapie takiego laga ze juz nie dziala poki nie wyjde z niej i nie odpale jeszcze raz. No i przed chwila poszedlem do chlodniejszego pomieszczenia i odpalilem grę. No i dziala ok. To chyba wina temperatury nie?
Ultima Raging Thunder 2 Lite. Ale dziala teraz wszystko ok. Bez najmniejszego lagga. Bardzo możliwe że przez temperaturę spada wydajność całego układu ale myślę, że telefon musiał byś nagrzać do co najmniej 60'C. Ale mogę się mylić to tylko takie moje przemyślenie 😉
Rav-X Heh, mam ten sam problem z tą grą, tyle że się wkurzyłem i ją wywaliłem, może kiedy indziej się z nią pobawię, bo gierka świetnie wygląda. W sumie też zastanawiałem się czy to wina upałów czy może pracujących aplikacji w tle.
pawel.w1989 Sprawdziłem z ciekawości własnie tą grę. u mnie w tym momencie działa bez żadnego zająknięcia 🙂
cpk_10 No więc z marketu sciągnąłem sobię grę (taka wyscigową w 3D) No i jak siedzę u siebie w pokoju (a dodam ze od 12:00 do samego wieczora swieci mi slonce w okno a na sloncu 44 stopnie, wiec w pokoju ok 35 - 37) to mi się gierka albo nie odpala albo po odliczaniu do startu lapie takiego laga ze juz nie dziala poki nie wyjde z niej i nie odpale jeszcze raz. No i przed chwila poszedlem do chlodniejszego pomieszczenia i odpalilem grę. No i dziala ok. To chyba wina temperatury nie? Jest sposób na sprawdzenia :piwo: Wsadz dłonie z tel do lodówki i zobacz czy gra bedzie sie cieła :ok: Jesli NIE to wina temperatury/ jesli TAK to cos innego
adeer-raplog Tak samo jak z laptopem - jest gorąco - zaczyna huczeć i zwalnia, biorąc pod uwagę, jaki procesor ma LG to jest nieźle, że w ogóle odpala taką grę. Chyba, że ważniejszy jest układ graficzny, który jest taki jak Snapdragonie... Zostawiłem dzisiaj telefon na słońcu na 1 godz , 37C w cieniu i zwolnił, dosyć mocno...