Golao 0 #21 Napisano 4 Luty 2012 A ja powiem tak. Przesiadłem się z Desire HD na Blackberry Bold 9780. I nie żałuję! Do aplikacji, internetu zabawy itp mam Sony Tablet S, do dzwonienia BB. Telefon nigdy nie zawodzi, acz wkurza, że po przejściu z andka 2.3, który działał bardzo płynnie, muszę czasem czekać na system który lubi pomyśleć. Na szczęście Honeycomb mi to wynagradza. A muszę powiedzieć, że na tak dobrym androidzie jak 3.2 jeszcze nie pracowałem(ofc ma swoje wady, ale ogólnie miażdży suty!) Jeszcze muszę się tylko rozeznać w tetheringu dla BBerry i będę całkowicie kontent. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blackberry 0 #22 Napisano 7 Marzec 2012 Jeszcze muszę się tylko rozeznać w tetheringu dla BBerry i będę całkowicie kontent. Jest od softu 7.1 - a więc ja na obecnym terminalu na pewno nie będę miał takiej możliwości a Ty chyba nie będziesz miał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr RomAno 0 #23 Napisano 1 Kwiecień 2012 Ja na odwrót przesiadłem się z BB (padł mi wyświetlacz w mojej jeżynce po 3 latach ) miałem do wyboru zakup BB9900, BB9860 lub coś z Andkiem. Stwierdziłem za namową syna, że czas na Andka i kupiłem Nexusa z ICS. Wrażenia - system działa szybciej, w Jeżynce muliło... Powoli się przyzwyczajam do Andka Żal tylko BIS, tani net bez ograniczeń ilościowych transferu. Wszystkie appki z BB znalazłem odpowiedniki w Markecie plus wiele innych ciekawych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maryszkens 0 #24 Napisano 24 Maj 2012 BIS powoli przestaje być WOW! bo operatorzy mają tanie pakiety kb które w zupełności wystarczaja do pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cacuch 0 #25 Napisano 30 Maj 2012 BIS moze i przestaje byc wow, ale za to BES jest do tej pory rewelacja. Poza tym najnowsze bb na os 7.1 sa rewelacyjne. Odkąd mam BB znow zaczalem pisac na telefonie :-) Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach