gotrunks Pojawił się nowy lipcowy ROM I570EUXJG1 jednak dla Azji albo jeszcze innego rejonu http://www.multiupload.com/TU7S4QNHFM Chętni mogą wgrać i zobaczyć czy coś się nie zmieniło ;-) Soft zawiera 4 pliki tar Bootloader,Phone,PDA ma koncówke JG1 a CSC JF3. Datowane na 2 lipca, nadal nie ma chętnych 😉 ?
miki12101 Jak ktoś przetestuje to niech da znać. Mam cichą nadzieję, że mogli poprawić te upragnione 3d;)
naros Jak ktoś przetestuje to niech da znać. Mam cichą nadzieję, że mogli poprawić te upragnione 3d;) Raczej mało prawdopodobne żeby zrobiono cokolwiek w kwestii 3d, nie opłacalne jest pisać od nowa sterownik dla starego telefonu. Po prostu wydają małe update'y nie wprowadzające większych zmian.
miki12101 Szkoda, tym bardziej, że kiedyś wspominali, że to naprawią.. Mimo wszystko zawsze warto mieć nadzieję EDIT: Soft Brandowany
illumanti Szkoda, tym bardziej, że kiedyś wspominali, że to naprawią.. Mimo wszystko zawsze warto mieć nadzieję EDIT: Soft Brandowany Przetestowałeś już ten soft? 😉
miki12101 Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale żadnych zmian nie dostrzegłem. Zaraz przetestuje Raging Thunder 2 i dam znać co ze sterami. W nazwie telefonu jest napisane GT-I5700R, nie mam zielonego pojęcia co to znaczy;/
miki12101 Ogólnie nic nowego;/ Ale nie mam już czasu zmieniać softa, bo jutro na wypoczynek. Jakoś przeżyje to brandowanie.
Pablox Zobaczymy ale na pewno na androidzie 2.1 nie zostaniemy na długo bo tak czy siak czy samsung wypusci 2.2 czy nie to Leshak robi modulacje 2.2 dla spicy :)Jupi:)
weredroid W zasadzie poza Jitem, (który de facto teraz można łyknąć razem z Frozen Eclair) to za dużo 2.2 nam nie da - teraz już wszystko to samo mamy w zrootowanym 2.1 :muqq: a driverów raczej i całego innego szajsu LeshaK nie poprawi tym portem.. jedyne co to flash, ale nie wiadomo czy LeshaK to sportuje koniec końców. Mamy Skyfire póki co 😉
rzabcio W zasadzie poza Jitem, (który de facto teraz można łyknąć razem z Frozen Eclair) to za dużo 2.2 nam nie da - teraz już wszystko to samo mamy w zrootowanym 2.1 Nooo, bez przesady. Nie zapominajmy o chmurze oraz o natywnym app2sd.