czarownica33 Prosze o pomoc w kwesti odtwarzaczy do HTC Wildfire :help: i jaki format filmów odtwarza ?
krzychu94 Polecam rock player jest w markecie. Obsługuje duźą ilość formatów z wyjątkiem rmvb. Nie obsługuje chyba napisów. Sent from my Milestone using Tapatalk
czarownica33 no byłam w tym markiecie :-D i pobrałam włanczam filmika i ........ cosikej po angielskiemu z tego co zrozumiałam to na emaila wysłac kod i trzeba aktywowac za 9,99 euro :-/ ja bym potrzebowała cosik darmo ;-)
czarownica33 nio ale kolega pisał co by isc do markieta :-( ja nie blondynka ale cosik nic nie umiem zakumac z tym telefonem no nie spie po nocach,przy garach nie siedze,czasu na nic nie mam bo tylko telefon,telefo i telefon.... dobrzy koledzy podajcie rączke czarownicy....
Konrado haha dobra jestes 😃 no lepeij z forum tu masz platne progsy za friko Forum po zmianach, link nie działa ale nazw niestety tych progsow nie kojarze musisz przejrzec ten dzial i wyszukac odp pozdro 🙂
baggus no byłam w tym markiecie :-D i pobrałam włanczam filmika i ........ cosikej po angielskiemu z tego co zrozumiałam to na emaila wysłac kod i trzeba aktywowac za 9,99 euro :-/ ja bym potrzebowała cosik darmo ;-) Klikasz Back i działa.
czarownica33 nio jak miło..... a który z Panów mi jeszcze powie jaki program do konwertowania filmów ? ładnie proszem :-) i duzo pytan zadawac bede wiec cierpliwosci z czarowniczką ;-)
Konrado zalezy co chcesz konwertowac i na jaki foramt 😉 z tym ze sama konwersje zrobisz sobie na kompie wiec to jakby nie tyczy sie Htcka 🙂 np Total Video Converter
cadavre czarownica33 gdzie kupiłaś swojego Wildfire? ; > Do konwertowania polecam Total Video Converter. Jest to chyba jedyny konwerter, dzięki któremu nie miałem problemów z tworzeniem filmów zarówno na 6230i, E51 czy iPhone'a 3GS.
camelleon nio jak miło..... a który z Panów mi jeszcze powie jaki program do konwertowania filmów ? ładnie proszem :-) i duzo pytan zadawac bede wiec cierpliwosci z czarowniczką ;-) z czarownicami trzeba ostrożnie.. tak jak i z marketem.. a cierpliwosci dostatek ci u nas..😉 a do konwersji.. z czego na co? jesli możesz rozwinąć?
ciuber A ja przyłączam się do pytania bo u mnie rockplayer nie działa tzn klikając back dalej się rzuca o aktywację. Aaaa do konwertowania polecam taki darmowy programik "Format Factory" konwertuje wszystko na wszystko 🙂
czarownica33 no ja bym chciała konwertowac filmy które mam na kompie - zeby móc na telefonie sobie czasem w ramach luzu ogladac np w kolejce w biedronce przy kasie :-D no oczywiscie na format taki co moj Wildfire odtwarza od razu jak mi panowie linki podacie do tych wszystkich programów to podajcie tez ustawienia na rozdzielczoisc bo ja bidny szaraczek naprawde nie rozkminie bez Waszej pomocy mojego telefonu :-( aaaa i ktos pytal gdzie telefonik zakupiłam....zamówiłam se przez telefona ;-)
camelleon czarownico czarownico... wszystko co docelowo bedzie mialo rozdzielczosc dopasowana do wild'a bedzie ladnie dzialac.. wiec wiekszosc filmików ktore mozna znalezc chocby na nokie.. i inne tel ze standardową rozdzielczoscia podziala.. z doswiadczenia wiem ze albo film zlektorem albo polski albo woryginale bo napisy przy takim ekranie to srednio sie czyta.. 😉 a ptogramy podali koledzy..😉
sp4ubw RockPlayer jest darmowy. Akurat nie ma go w markecie ale wystarczy w google wpisac i wrzucic 🙂 A tu mieszacie kolezance jakimis pierdolami dodatkowo zachecajac do piractwa 😛 Poza tym lepiej dziala Demo Player, ktory jest beta RockPlayera.
Dexter RockPlayer jest darmowy. Akurat nie ma go w markecie ale wystarczy w google wpisac i wrzucic 🙂 A tu mieszacie kolezance jakimis pierdolami dodatkowo zachecajac do piractwa 😛 Poza tym lepiej dziala Demo Player, ktory jest beta RockPlayera. Darmowy RockPlayer w wersji powyżej 1 jest tylko z logiem R w lewym górnym rogu, dno. ;P