Pablox Witam mam pytanie czy ktos posiada paczke tapet z sieci play z samsunga i5700??Mam nowy soft a te tapetki bardzo by mi sie przydały,jesli ktos moze niech wrzuci paczke tapet na server albo wskarze skad mozna pobrac. Piwko napewno wtedy Poleci 🙂
SK Jak dawno temu ściągałem to w paczce je miałem (te podane) ale wątpie żebym miał wiecej poszukam jeszcze ale wątpie. Edit: Niestety nigdzie nie mam już zadnych plejowskich.
Pablox Szkoda no ale ok piwko postawie za wysiłek i za 2 tapetki:)Ale temat jak najbardzoej dalej aktualny.Kto znajdzie taka paczke Piwko Gwarantowane:)
Pawelo22 http://www.mediafire.com/?bmnzwtmzytj Tu masz żółty kwiatek i inne oryginalne z androida 1.5 oprócz playowych.
ct65 To mój pierwszy post i pierwsza wstawka, więc proszę o wyrozumiałość 🙂 Sorki, za odkop tematu, ale mam Spice z Play i wyciągnąłem z niej 6 standardowych tapet Playowskich, więc się z wami nimi podzielę 🙂 Paczkę znajdziecie tutaj: przeklej.pl - i5700 standardowe tapety play .rar. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl