michu2510 Mam pytanie czy mógłby ktoś wrzucić programy/gry z HTC Magic których nie ma w g1 chodzi mi o ten edytor doc'ów oraz inne programy których niema na g1.
baggus Teeter, Przęglądarka PDF i Quickoffice: http://www.megaupload.com/?d=GJAA39DR . Klawiature masz temat niżej.
michu2510 Włączając Teeter pokazało mi się z tej aplikacji można korzystać wyłącznie na urządzeniach HTC i się wyłączyło. Przecież mam htc czy chodzi o to ze inny model ?
r23 Teeter grzecznie informuje, ze chyba nie posiadam telefonu HTC :kwasny: Przegladarka PDF sie wysypuje :/ .
baggus Teeter z tego co pamiętam to wymaga HTC framework lub coś podobnego do działania czyli więcej plików systemowych. U mnie to wszystko działa, bo miałem to standardowo w romie Cyana, a na oficjalnym z Ery sprawdzić nie mam jak. michu2510 chciał to wrzuciłem. I tak od teetera lepszy jest nowy labirynth(teeter ma 30 poziomów tylko) a od Quickoffice Documents to Go.
michu2510 To jeżeli masz Documents to Go (sorki że nie zakładam nowego tematu ) to wrzuć. A co do softu od Ery to ja go mam i to samo z Teeter więc trzeba posiada G2.
baggus Nie tyle trzeba posiadać G2 co Magica z Orange, bo on ma lekko zmodyfikowaneo oprogramowanie przez HTC przystosowane do obsługi tych programów. Na Magiku z Vodafone też te programy nie pójdą(oczywiście na oficjalnym romie). Documents to Go leży w dziale download już od dawna: Forum po zmianach, link nie działa . Przeglądarka PDF działa?
michu2510 Nie po włączeniu dostaje komunikat że aplikacja nie odpowiada i trzeba ją zabić. Jedyne co działa to Quickoffice. I chyba go zostawię bo z tego co wiem to Documents to Go nie czyta prezentacji.
Misiek_ud Jeśli masz ustawiony polski język w telefonie to upewnij się, że zainstalowałeś wersję 1.0.2. Jeśli użyłeś pierwszego mirrora z działu download to tam jest starsza wersja i ona się zapętla na polskim. :kwasny: