lukascube skoro juz sie tak wszyscy zgaduja to moze uda sie cos zorganizowac w lodzi?:)mysle ze nie jedna osoba z tego forum tu mieszka. pozdrawiam Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
lukascube to jedna osoba chetna:) moze wiecej?🙂 Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
lukascube a jak cos to zapraszam Kamil:) jakis ogrodeczek sie odwiedzi:) Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
milosz191 Jestem chetny:) CZemu nie. Mozna obejrzec inne telefony poznac prawdziwe opinie. Jestem za. Ja i moj magic bedziemy napewno:)
lukascube czyli tylko termin i dokladne miejsce do wybrania:) jakies propozycje? Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
freaky po 19:00 od poniedziałku do czwartku, jeśli chodzi o weekend to po 19:00 (praca na piotrkowskiej daje się we znaki ;p )
lukascube to gdzie tak pracujesz na tej pietrynie:) mnie te godziny odpowiadaja Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
freaky to gdzie tak pracujesz na tej pietrynie Obecnie Klub Jazzga (Piotrkowska 17) to co - działamy coś?
lukascube mysle ze mozna jakos w przyszltm tygodniu np niedziela 1.08 Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
milosz191 MI tez pasuje. Moze troszke wczesniejsza godzina?? freaky moglby do nas dolaczyc CZy ktos moze w pierwszym poscie zrobic wstepna liste osob ktore beda?
lukascube moze jakis ogrodeczek na pietrynie:) Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
lukascube to mysle ze mamy w wiekszosci ustalone:) z checia sie z wami napije i poznam nieco wiecej o androidzie bo pytan mam duzo:) a przy piwku dobra atmosfera bedzie.tylko dziw mnie bierze ze tak malo chetnych z naszego miasteczka Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
lukascube ale nasz temat dotyczacy spotkan jest najbardziej postrzegany:) Wysłano z mojego 32A Magic GiantRider Port przy użyciu Tapatalk
milosz191 Przykro mi jutro rano wyjezdzam z lodzi i niestety nie bedzie mnie na spootkaniu. (post pod postem zeby bylo widac odpowiedz)