mataca Witam, Mam jeszcze jedno male pytanie czy ktos z was moze udzielic mi informacji o tym jaka najwieksza karte msd jest w stanie uciagnac nasz swifcik ciekawi mnie to czy jezeli zakupie 8gb lub 16 gb karte to czy nie beda to wydane pieniadze w bloto za odpowiedz z gory dziekuje
poranek18 podobno obsługuje karty do 32 gb ale jak jest naprawde niewiem , tak pisza w specyfikacjach
Szejset Ale to jest tak, jak jest max 32GB to można używać 16GB bo przy 32GB będzie się wieszać, przy 16GB używamy 8GB i tak dalej.
ans173 Ja sobie zamówiłem taką: Micro SDHC 16GB SanDisk Class 4 *SKLEP WARSZAWA* (1273633687) - Aukcje internetowe Allegro Jak przyjdzie do mnie to odpalę i dam znać czy nie zamula 🙂
Tail Jaką kartę proponujecie mi kupić konkretniej której klasy ? Wiem że najlepiej 6 ale czy to w ogóle ma sens czy telefon to wykorzysta. Obecnie mam tą podstawową 2gb i jestem z niej w miarę zadowolony nie mam pojecie której jest klasy 😛 ale myślę że taka by mi wystarczyła.
WueRZet Zamykam temat, bo robi się niepotrzebny śmietnik. Wszelkie pytania o wybór karty proszę zadawać tutaj : https://forum.android.com.pl/topic/23552-jaka-kartae-microsd-wybraae/