andrzej1971 Czy da się coś zrobić aby podczas słuchania radia wyświetlał się tytuł aktualnie granego utworu?
Konrado macie wymagania .. ;p to nie zalezy od tel raczej od stacji jako ze to radio ma rds to powinny sie wyswietlac co jakic czas rozne rzeczy moze i nazwy ale stale to nie da rady ;p
andrzej1971 macie wymagania .. nie bardzo rozumiem ten tekst. Syn ma Avillę i na tej samej stacji u niego wyświetlają sie informacje. Mam wymagania natomiast bo wg specyfikacji radio jest z RDS. Chyba że mam nie ten telefon
Konrado tak masz racje nie oto mi chodzilo ;D ale przeciez caly czas nie wyswitla Ci nazwy piosenek tylko inne tam pierdoly jak np w radiu samochodowym wiec ze RDS jest nie znaczy ze ciagle Ci tytuly beda wyswietlac od radia zalezy ;p pozdro 😉
andrzej1971 u mnie NIC nie wyświetla i stąd pytanie. Nie wiem czy to jest wina ustawień czy taka jest specyfika telefonu. Niby to głupota z tymi informacjami i radiem ale dobrze jest mieć świadomość że skoro jest taka funkcja to można z niej korzystać
Konrado no tak co racja to racja 🙂 wydaje mi sie ze samo powinno wyszukac te informacje trzeba by spytac osoby ktore uzywaja go czy tez maja z tym problemy 😉