Dziwisz się?
Temat o tym że gościowi zżarło 900zł, to już nie żarty - za tą kasę można kupić nowego Magica lub używanego Hero.
Ja sam przymierzam się do zakupu HTC Magic'a, mam w planie Android 1.5 + Sense, więc z tego co czytałem to APNDroid + 3GWatchdog + NetCounter = spokuj. Proszę o potwierdzenie tego równania
no wlasnie, ja na szczescie nie bede mial abonamentu, wiec najgorsze co mi grozi to wyzerowanie konta. proponowałbym jednak nowsza wersje Androida, ale jak wolisz.
APND + 3GW + NC ... niby spokoj, ale jednak jest tak, ze apndroid = zabijasz caly internet w telefonie, a jak wiadomo Android to internetowa platforma, wiec zmniejszamy jej funkcjonalnosc.
mi chodzi o to, żeby móc uzywac wszystkich dobrodziejstw Androida oraz internetu w telefonie, bez strachu, że dostane taki i taki rachunek, albo bede mial po paru godzinach puste konto.
jest moze jakas aplikacja, ktora pokazuje programy, ktore w danym momencie łączą się z internetem? co jakis czas bym sobie wszedl, albo jeszcze lepiej ustawił widzet i gdybym zauwazyl cos nieciekawego - moglbym sie od razu rozlaczyc.