ja mam jabra clipper i jest maly problem. rozmowy dzialaja dobrze ale kiedy leci muzyka i ktos do mnie zadzwoni to po rozlaczeniu muzyka mi przerywa... podobnie jest jak dlugo sa podlaczone ale nie uzywane (polaczenia dzialaja ale muzyka sie tnie) macie moze na to jakies rozwiazanie? mam motke milestone
Pewnikiem wina softu po jednej ze stron(telefon lub sluchawki). A moze po prostu ten typ tak ma?
Co do sluchawek BT SE to moze by i to dzialalo tylko po co ci wyswietlacz lcd na sluchawkach bluetooth? Jak chcesz sprawdzic co leci za utwor, siegnij do kieszeni po komorke. Jak ci sie nie podoba utwor to masz przyciski wlasnie w tym celu. Od tego jest A2DP, technologia która andek wspiera od 2.1 i kazde urządzenie z A2DP bedzie dzialac poprawnie ze SPICA na andku 2.1. Jednak pewnie ta technologia LCD wspolpracuje tylko z produktami SE bo to pewnie ich patent, a wiadomo co zrobia firmy zeby zarobic na swoich produktach- wszystko!! 😃
Ogolnie klippery dla mnie to porazka. Mozecie mnie wysmiac, ale tak jest. Kabel pozostaje, jest krotszy, ale pewnie zawsze lepiej podlaczyc do niego wlasne sluchawki na jack'a o ile taka mozliwosc jest. Tylko wtedy pytanie po co ten klipper skoro jest przewod i badz co badz ogranicza nasze ruchy.
Posiadam zestaw Nokii BH-503, jestem zadowolony z niego. Zastanawialem tez sie nad Jabra 650s, ale dorwalem okazje na Nokie za 150 zl i bez wahania zakupilem. Do tego dzwiek przy rozmowach jest duzo lepszy. Rozmowca slyszy nas wyraznie, a i my slyszymy wszystko glosno, bez szumow. Wazne bo np przy ruchliwej drodze na SPICY przy fabrycznych ustaiweniach ciezko bylo sie dogadac, przynajmniej ja to tak odczuwalem.