kichukoks Witam jestem użytkownikiem cyanogena 5.0.8 ale strasznie zaczęło mnie ciągnąć do czegoś z andkiem 2.2 więc wgrałem cyanogenmod 6 rc1 i wszystko było dobrze dopoki nie wszedłem w kontakty. Gdy chciałem je importować z karty SIM to wyskoczył mi FC.ao.oPomyślałem sobie, trudno może nie jest dopracowany i sflashowałem froyoredux v1 a potem v1.2 i na tym także wyskakiwał FC:eek:. Ma ktoś pomysł co z tym fantem zrobić ??
c8888 Ja bym najpierw wsadził inną kartę SIM. Może to karta nie chce banglac z Froyo? Najlepiej to zdowngraduj do 2.1, zapisz wszystkie kontakty przez Htc sync jako plik .vcf,wrzuc na karte, a następnie wgraj 2.2 i zaimportuj kontakty z karty pamieci uwierz mi bedzie duzo mniej zabawy
cinek1987cinek Proponuje przenieść kontakty na GMAILA, gdy będziesz zmieniał ROM - kontakty od razu się same zsynchronizują 😛 btw...niestety ja mam pustą karte sim.
Seerdon Szczerze mówiąc to jak się ma Androida to kontakty zawsze powinny być na Gmailu i powinno się mieć włączoną synchronizację. To naprawdę nic nie ciągnie netu jak ktoś oszczędza a zalet trzymania danych w chmurze chyba nie trzeba przedstawiać. Mi się zdarzyło utopić telefon w jeziorze....