mowso Alo Trenował ktoś ? - wkurzające strasznie jak się kładzie na stacji multimedialnej w nocy - tak aby służyła jako budzik, obniżam podświetlenie, żeby było ledwo widoczne a dolny rząd klawiszy świeci jak latarka 🙂 -- Pozdrawiam Mowso
mowso heh o tym nie pomyślałem 😃 - spróbuje wieczorem -- Pozdro Mowso ---------- Post dołączono o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- nie działa niestety - power sciemnia cały telefon łącznie z budzikiem 🙂 -- Pozdro Mowso
it-290 power ściemnia cały telefon, ale budzik rano zadzwoni - tak przynajmniej u mnie działa - dzisiaj mnie świnia dla przykładu obudził 🙂
mowso aa a mi chodziło o to żeby lcd świecił i pokazywał godzinę, tylko żeby klawisze tak nie świeciły po oczach 😃
shaka nie mam stacji dokującej ale gentle alarm ma takie coś jak mowisz, aplikacja jest bardzo fajna tylko nie wiem czy da się uruchomić ja w trybie stacji dokującej...
ljadczak podłączam się pod temat. Czy komuś udało się wyłączyć podświetlanie klawiszy ale pozostawić podświetlanie ekranu.
pablodanzig A ja właśnie odebrałem swoją stację dokującą i po 2 minucie wszystko mi gaśnie mam coś w ustawieniach zmienić aby podświetlenie cały czas działało ?? chodzi mi o sam tryb stacji dokującej ?? Nie znalazłem żadnych ustawień odnośnie samej stacji dokującej.
pablodanzig Mam ją podłączoną pod komputer przez usb, ładowarka sieciowa zjarała się po minucie użytkowania właśnie ją reklamuje. Nie miałem nawet czasu sprawdzić jak się zachowuje. Kocham Chiński sprzęt !!! :facepalm: