dj_matt Według mnie można by się spotkać w Warszawie.Użytkownicy Androida.Wymiana poglądów o telefonach ( mam nadzieję że nie tylko o Galaxy i 5700 😃 ).Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam tylko trzeba jeszcze pomyśleć gdzie! 🙂
dj_matt Na piwko nie bo jestem nieletni 🙂 chyba że ja Cole, a Wy piwko 🙂 Tak sobie myślę że może gdzieś jakaś Arkadia albo coś....
Sykes Bardzo daleko. Jestem za jakims wiekszym miejscem ( galeria wlasnie), bardziej w centrum. Latwiej trafic ;D
razor93 Zlote tarasy albo arkadia... z tymze tam drogo jest xD. A co do spotkania to moze byc najlepiej gdzies w centrum. Sent from my Era G1 using Tapatalk
dj_matt OMG.Ja Żoliborz.Mam do Arkadi 5 minut drogi.NIe jest wcale tak drogo.Dawajcie np. we wtorek się umówimy...coś a`la Caffe & Heaen czy coś.Mi to zwisa gdzie pójdziemy..nawet do Amirit Kebab możemy iść 🙂
dj_matt Miałem do Ciebie na GG napisać, ale mi się nie chciało.Wstępnie 30-31 lipca.3 sierpnia wyjeżdżam, a chce wcześniej się spotkać.
gotrunks wietnamczyk dokładniej na marymoncie, kiedyś miałem u niego żarcie za darmo 😛 teraz już tak dobrze nie ma... ale on ma ceny niske za tyle żarcia co dają 😉 W każdym razie wolę jego kuchnie od kebbabów 😛 To co może gniazdo piratów obok ?😛
dj_matt Ja żadnego Wietnamczyka na Marymoncie nie znam...a mam pytanie.Natknęliście się tam na panie z pastami?xD Możemy pod Arkadią się spotkać w piątek albo sobotę i później wyjazd na Marymont na piechotę bo tramwaje jeszcze chyba nie chodzą 🙂
dj_matt Haaha...dobry pomysł 😃 Pójdziemy do sali kinowej na górze albo obczaić tego podobno wspaniałego iPhone 4 jak będzie, ale nie wiem jak to jest...🙂 Ja wezmę swojego iPod`a i pomożecie mi kupić słuchawki.Co Wy na to? 🙂
iRymster ale on ma ceny niske za tyle żarcia co dają Ooo tak! I do tego masa ostrego sosu 😃 Ja wezmę swojego iPod`a i pomożecie mi kupić słuchawki.Co Wy na to? Jak słuchawki to tylko Sennheiser 😛(moim zdaniem 😃)
dj_matt No to nie pisz mi tylko mi pomożesz 😛 Hehe...to piątek może być? Czy sobota... Jak nie piątek/sobota to dopiero po 18 sierpnia zapraszam po moim powrocie 🙂
razor93 A piatek popoludniu wam pasuje? Bo potem wyjezdzam na weekend. Sent from my Era G1 using Tapatalk