GonzoG1 Mam problem z telefonem (padł głośnik od rozmów) i zrobiłem unroota wg. WIKI. Niestety przy wgrywaniu oryginalnego SPL'a krzyczy że nie podpisany i nie wgrywa. Stąd moje pytanie, czy ktoś wie jak przywrócić oryginalny SPL na romie Ery ?? ewentualnie, czy nie było problemów serwisem jak telefon trafił tam z Haykuro...
kowal_001 nikt nie miał problemów nigdy z haykuro gdy oddawał do serwisu. W dziale tutoriale w temacie unroot masz jak przywrócisz oryginalne SPL itd. Jak znajde to wkleje. Edit - prosze bardzo Forum po zmianach, link nie działa
GonzoG1 Niestety przy wgrywaniu oryginalnego SPL'a krzyczy że nie podpisany i nie wgrywa. Właśnie to z WIKI nie działa. Pojawia się: ... E: No signature (5 files) E: Verification failed Instalation aborted (pisane z pamięci) Jak nie ma innego problemu, to trzeba oddać tak jak jest. Szkoda, że nie ma pliku .nbh z softem Ery.
kowal_001 widziałes link który podałem? Od razu pojawia sie post w którym jets napisane jak to zrobic ;] Najpierw zobacz co wysłałem a potem mów czy działa czy nie 🙂 Na kolejnej stronie ktoś napisał ze ten sposób zadziałał.