MroziQ Jak powszechnie wiadomo, htcwf posiada procesor Qualcomm MSM7225 528 MHz i 384 MB RAM/512 MB ROM. Czy któryś z użytkowników mógłby przetestować go benchmarkiem? Chciałbym porównać go z LG GT540:
camelleon jak i napiszesz skad wziac benchmarka do testu to chetnie... bo lenistwo niedzielne nie... jest w stanie zmusic mnie do szukania.. 😛 jakis link.. skad pobrac 🙂
MroziQ BenchmarkPi - Android Benchmarking Tool :DD ---------- Post dołączono o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Oczywiście sam BenchmarkPI powinien być dostępny w markecie. Nie mam HTC dlatego proszę kogoś, kto mógłby stestować 🙂
faloxx Z ciekawości zajrzałem do marketu i nie widzę takiej aplikacji. Innych nie ma sensu instalować bo wynik nie będzie chyba porównywalny.
nokturn U mnie wyszło tak: Mflops/s 2.119 Time 2.55 ---------- Post dołączono o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- robilem to : Linpack for Android Version 1.0.6 😛
MroziQ Pokuście się proszę o stestowanie Benchmarkiem i wrzucenie informacji o procesorze i grafice (tak jak ss z GT540 wyżej) :kijemgo:
camelleon Nie znalazłem w markecie takiego bench.. był jakis inny ale z kolei sie nie uruchomił w ogole Pozatym robienie testów różnymi aplikacjami nie ma sensu Jak ktoś znajdzie cos miarodajnego Procek Grafika I/O niech wrzucić link do instalki 😉 Wysłano z mojego HTC Wildfire przy użyciu Tapatalk
camelleon a to to co to jest? ..... market.. szukaj benchmark.. znjaduje mase innych tylko nie ten 🙂 czyli albo nie ma albo moj market jest jak biedronka 😃 podanie maila na stronce pobierania.. daje efekt z linkiem na poczte i link.. wyswietla ze nie ma w markecie 🙂