ouikk Wakacyjna nuda sprowokowała mnie do stworzenia tego cuda: Kontakt mam blisko łóżka, więc przydaje się jako budzik 😃 Ktoś chce zamówić? :hyhy: oryginał: klik
Kamil Ciekawe. Jeszcze tylko dopracować wygląd, chyba, że to jakiś specjalny styl 😉 Na Allegro można kupić taką 'półeczkę', kosztuje 25zł: PODSTAWKA/PÓŁECZKA do ładowania Komórki !!! W jakimś slepie internetowym widziałem podobną - innowacyjne rozwiązanie za 85zł...
ouikk Oczywiście, butelka sie nie grzeje i wszystko ładnie działa już 4 razy ładowałem w tym podstawku. 🙂
marcin06 Moim zdaniem wyjmowanie telefonu z tego zajmuje ci na pewno 1min a jak leży na łóżku to od razu i idziesz.;-)heh
McMiniek Ouikk ty to masz pomysły 🙂. Jak bum cyk cyk 😃 Może jednak bezpieczniej jest kupić za 2 dychy podstawkę metalową jak ta na allegro wyżej? Polak potrafi 😃
Viteq Na Allegro można kupić taką 'półeczkę', kosztuje 25zł: PODSTAWKA/PÓŁECZKA do ładowania Komórki !!! co powiecie na coś 10 razy tańszego? sklep Nanu-Nana, park handlowy Magnolia, Wrocław zdjęcie zrobione jeszcze w sierpniu ale ostatnio jak tam byłem to to wciąż jest w sprzedaży.
zakk87 nic tylko brać i sprzedawać na allegro:) kolega tak zrobił z mydelniczkami, kupił w PROFI po 6zł a sprzedawał po 25zł, jeszcze miesiąc się ludzie pytali czy będzie dostawa:)