jeśli chodzi o raportowanie własnych postów - nigdy się z tym nie spotkałem jeszcze
A mi się zdarzało własne posty raportować. Wpadłem na to od razu jak wstawiłem post którego po chwili chciałem się jednak pozbyć a nie znalazłem opcji usuń (której mi zresztą brakuje chwilami).
Mnie jak innych wkurza czasem działanie moderatorów, często jest dla mnie niezrozumiałe, no ale to zwykła kwestia punktu widzenia.
Wiadomo:
post jest mój, mod mi go napiętnował warnem - zostałem strasznie niesprawiedliwie potraktowany
jestem moderatorem i wstawiłem warna za jakiś post - nie widzę powodu czemu miałbym tak nie zrobić. Mam rację i jakiekolwiek pretensje są bezpodstawne.
i przypadek najciekawszy, pośredni, czyli ani nie mój post, ani nie ja wstawiłem warna. - tu bywa różnie zależnie od wielu czynników.
Dlatego ja uważam że dobrze jest jak jest, modów mamy takich a nie innych, ale pomyślcie sobie jak by było jakby ich nie było? Dokopanie się do sensownego postu graniczyło by z cudem. A istnienie tego forum graniczyło by z bezsensem
Powyższe stwierdzenia to tylko mój prywatny punkt widzenia. Dla wielu może być dziwny. Ale ja jestem z tej garstki ludzi którzy nie krzyczą na panie w telefonicznych punktach obsługi klienta obwiniając je za zło całego świata.
podsumowując - nie narzekajcie. Bywa gorzej 😉