Jak myślicie, wyjdzie android 4.1 na naszego bladego? Czy w ogóle blade go uciagnie? Wiadomo ze ma być cm10, więc skoro jest cm9 i działa to może będzie i szansa na cm10? no i na blade jest bardzo dużo romów, portów itp. Czyli wsparcie deweloperów ma ogromne 🙂
S(w)ypnięte z Neo V za pomocą Tapatalk 2
Wyjść, pewnie kiedyś wyjdzie, ale raczej bedzie jeszcze bardziej "kulawy" niż ICS, bo nowe funkcje są zapewne optymalizowane pod ARMv7...
Wiesz nie wiadomo, może być kulawy a może tak być jak z ICS, że nie działa pare rzeczy
Poczekamy, zobaczymy
Słuchajcie, przecież JB nie będzie wcale bardziej wymagający niż ICS, tak pisali w notkach informacyjnych ludzie od CM. Pamiętajmy, że oficjalnego CM9 na Blade też nie mamy, więc wszystko w rękach Devów.
Niby tak, możemy tak gadać i gadać ;P poczekamy zobaczymy, trzymam kciuki za naszych developerów 🙂
Jelly Bean to jest praktycznie ICS z poprawkami, uciągnąć uciągnie, ale zobaczy się czy wszystko będzie sprawnie działać.
Tylko że te poprawki wiele wnoszą. Wymagania są takie same jak nie mniejsze. Za kilka dni/tygodni wyjdą pierwsze romy i się wszystko okaże.
Ciekawe jak będzie wyglądać p. Butter, fajna rzecz
Nie rozumiem. Najwyzej mozesz byc ciekawy jak to bedzie dzialac, ale wygladac??
Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk
Hmm, piszą na forum, że Transformer dostał JB i ma problemy jak ICS u nas czyli dekodowanie, aparat etc. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Przecież to nie ma wyglądać, tylko działać.
Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
Boże... chodziło mi jak będzie działać...