Mam tutaj przed oczyma słuchawkę kumpla, który poddał się przy nierównej walce z tym urządzeniem. Sam nie mam SGS-a więc nie za bardzo wiem co mam z nim zrobić. Może go zacytuję:
Miałem CM7, ale chciałem wrócić do czystego softu od Samsunga. Wrzucałem ODINem czystego roma Samsungowego. ODIN wywalał komunikat w stylu "All threads completed" i nic się nie działo. Gdzieś wyczytałem, żeby wyczyścić wszystko spoc Clokwork Recovery, więc wyczyściłem wszyściutko. Problem z ODINem nie zniknął, no a telefon, jako że wyczyszczony, po włączeniu wyświetla tylko jak się nazywa i tak se świeci.
A Odinem byl wgrywany rom jedno czy trzyplikowy?
Wracalem kilka razy z innych romow na samsungowski zawsze wgrywajac 3 plikowy i nie bylo problemu.
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Wrzucane były obie wersje jedno i trzy plikowa.
EDIT. Nowe informacje. Okazało się, ze przy jednym trzy plikowym ODIN się wieszał.
Wychodzi ze telefon złapał bootloopa. Wrzuć jakiś 2.3.5 z pitem. Musisz wrzucić 3 plikowy. Zaznacz re-partition. Da się w ogóle wejść w recovery?
Aha i popraw temat. Po wyleci w kosmos
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
bootloop - ciężko mówić o bootloopie, skoro w słuchawce nie ma co być bootowane 🙂 W nim nie ma systemu. Instalacja z CWM niestety nie udała się.