Gdy telefon jest zablokowany, to raz na jakiś czas ekran się załącza. Nie przychodzi mi wtedy żadna wiadomość, powiadomienie, połączenie. Po prostu załącza się ekran i po kilku sekundach automatycznie się wyłącza. Niby to nic strasznego ale bardzo denerwuje. Co można na to poradzić ?
Najprawdopodobniej jest to wina jakiejś zainstalowanej przez Ciebie aplikacji. Wybudza ona telefon ze stanu uśpienia.
A jaka mogłaby to być aplikacja ? Jakiego typu ? Gra czy program ? Będzie mi to łatwiej znaleźć
Raczej program, gry wymagają uruchomienia do działania, a program może się uruchamiać przy starcie. Ale nie potrafię stwierdzić jaki może to być, mnie nigdy nic takiego się nie przydarzyło.
No więc programy zainstalowałem tylko 2: Astro (żeby móc instalować pliki przez PC) oraz Funny SMS Ringtones. Którego programu może być to wina ?
Funny SMS Ringtones stawiam.
Też tak stawiam - Astro mam też u siebie i nie włącza mi się ekran.
Ok dzięki za odp. Odinstalowałem tą aplikację i jutro odpowiem czy coś to dało.
Też ma się tak dzieje tylko wtedy jak dużo pisze smsów bo jak nie pisze to nie widać takiego problemu ps. Korzystam ze sztandarowych wiadomości
Wysyłane z mojego ST15i za pomocą Tapatalk 2
pobierz z marketu AirPushDerector i się dowiesz jaka to aplikacja
OK telefon już się nie włącza automatycznie. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia.