Jest pewien niewielki błąd natury... językowej.
Po kliknięciu opcji "porównaj", funkcja "odśwież" jest napisana z błędem - "odświerz", ale jako małej, prostej aplikacji można to wybaczyć 😉
Na Galaxy S II nie mam najmniejszych wątpliwości odnośnie działania aplikacji - działa dokładnie tak, jak powinna działać.
Noż ku... rcze blade faktycznie. Co ja mogę powiedzieć... pisać nie potrafię po polsku! Idę do jakiejś szkoły.
Wrzucę to z nowym buildem, nie mam sumienia wrzucać kolejnego. 😃 Zwłaszcza że zrobiłem to przed chwilą.
Złapałem błąd. Jeżeli karty nie było, mój IF sprawdzający zawodził i się sypało. Ale już naprawiłem. jestem z siebie dumny itd.
Muszę jeszcze pogrzebać w zliczaniu wielkości katalogów, na moim telefonie jeden katalog ma ujemną wartość. 😃 Przez chwilę myślałem że mam coś ze wzrokiem. 😃
Chyba domyślam się czemu. 😃
---------- Post dołączono o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------
I kolejna wersja poszła świat. Zmieniłem i puściłem algorytm szukający w tło, że tak napiszę kolokwialnie.
Wcześniej wywalała się u tych co mieli... naprawdę duuuuuuuużo plików. Nie wiem ile, ale chyba to już szło w miliardy. 😃
Poprawiłem też "Odśwież" 😉
---------- Post dołączono 20-07-12 o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano 19-07-12 o 23:43 ----------
To jest już jakieś fatum. 😃 Tym razem: OutOfMemoryError.
Postaram się to jakoś zoptymalizować... łatwo nie będzie.
---------- Post dołączono o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------
Jak znów na czymś się wywali... ogłaszam strajk!
Poza tym dodałem możliwość kasowania pojedynczych plików/katalogów. Trochę mi tego brakowało.
Jak będzie działać czas na wersję bez reklam! Już czas.