Witam mam problem ponieważ Windows 8 Release Preview nie chcę zainstalować sterowników z LiveSuitPack i nie mogę wgrać innego romu do tabletu wcześniej robiłem to z poziomu laptopa bo on ma Win 7 ale popsuła mi się ładowarka a Win 7 lub XP nie chcę instalować bo bym musiał usunąć linuxa na którym mam dużo danych a żadnej partycji nie mogę podzielić bo mam mało wolnego miejsca na nich.Pomocy.Jeśli nie ten dział to proszę o przeniesienie.
Po pierwsze sam miałem Windows 8 CP itp jego wcześniejsze wydania i owy system ma problemy z większością nowych jaki i starych sterowników ,po 2 spróbuj LS 1.05 , a jak nie działa zainstaluj doinstaluj Windows XP mode i na nim wykonaj cała procedurę.
Witam
XP Mode nie obsługuje raczej na pewno usb wiec zapomnij. Zapewne masz system 64 bit ktory wymaga sterownikow podpisanych. Przy bootowaniu wybierz opcje uruchamiania sterowników ez podpisu albo poszukaj innego kkompa. Pozdrawiam
XP mode obsługuje USB etc
Wyłączyłem sprawdzanie sterów i działa
Wysłane z mojego Goclever A73 za pomocą Tapatalk
Więc zamykam, jeśli kolega matiziomek będzie miał jeszcze problemy z tym tematem związane proszę info na PW.