matti nie będzie problemów jak sterowniki będą, lecz przez to że nie zrobiłeś wipa mogą być komplikacje, np ja wczoraj zapomniałem i na standardowym recovery wypluło mi że nie może wczytać dbdata(nie jestem pewien czy to w 100% tego przyczyna). Na szczęście wystarczyło ściągnąć dbdata.rfs.tar i wgrać odinem. Uważam że lepiej spróbować jak i tak telefon uwalony.
Problem z ciągle restartującym się telefonem cd.
Wgrałem wczoraj stockowego andka, problem pojawił się podczas instalacji,-stockowy recovery nie moze wczytać dbdata i nie zrobi wipe-, lecz zanim dograłem ten plik, to wrzuciłem z powrotem kernela semaphore i CWM nie wykrył problemu. wgrałem stokowy rom jeszcze raz i ten plik dbdata i śmiga, bez zwiech i czegokolwiek, zasyfiłem wszystkie pulpity, wgrałem co zawsze wgrywam, robiłem rzeczy po których zwykle były resety i spokój, na razie idzie. Myślicie że problem z tym dbdata to właśnie problem przez który miałem resety, czy to brak zrobionego wipa?
I jeszcze jedno, chcę zrobić kopię zapasową tego co mam teraz w telefonie, tzn ustawień programów gier... muszę mieć CWM z rootem, czy mogę wgrać kernela bez factory reset??