Witam,
mam pewne problemy z telefonem Samsung Galaxy SII, a mianowicie ekran czasem odmawia posłuszeństwa. Telefon przez większość czasu działa bez zarzutu, ale od czasu do czasu ekran po prostu przestaje działać. Telefon wtedy ogólnie działa, można na przykład odebrać połączenie na ślepo, ale ekran w ogóle się nie podświetla. Dopiero jak się go porusza, dociśnie, dotknie w niektórych miejscach to załapie i działa z powrotem przez jakiś czas. Dzieje się tak po kilka razy dziennie. Czasem w ogóle nie chce działać przez dłuższy czas. Na przykład włączam go, ekran przez chwilę działa (parę sekund) po czym gaśnie. I tak w kółko przy każdym włączeniu. Na pewno to nie wina oprogramowania. Jest na nim ICS 4.0.3 bez brandu. Z resztą próbowałem go zresetować przez Recovery Mode, ale to nic nie pomogło.
I właśnie jak jestem w domu i telefon tylko leży na biurku to przeważnie nie ma z nim problemów. Jak wychodzę na zewnątrz i mam go w kieszeni to właśnie wtedy czasem głupieje. Pewnie od tego, że mając go w kieszenie wystawiony jest czasem na ucisk itp.
Jakieś porady/propozycje ?