Witam!
Chciałbym przedstawić aplikację Real Compass. Aplikacja powstała w celu nauczenia się posługiwania silnikiem graficznym 2D :]. Dlatego też kompas jest bardzo płynny i interaktywny. W pełnej wersji można kompas zniszczyć poprzez 3 krotne potrząśniecie telefonem, można go także naprawić 😉 Zachęcam do pobierania.
Real Compass
Fajna aplikacja, dzięki 🙂
Nowa aktualizacja przynosi do wersji lite wszystko z pełnej wersji 😉 zachęcam do pobierania i oceniania!
pozdrawiam
Genialne ! Świetna jakość wykonania, interfejsu. !
Heh zaj.ebiste :] zwłaszcza modele zniszczeń ;] jesteś pro ;]
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Szkoda ze nie jest zgodny z Galaxy Mini:(
No niestety, narazie nie wspiera najmniejszej rozdielczości 240x320 z prostego powodu, nie mam jak przetestować. Pewnie na tych słabszych telefonach mogły by pojawić się jakieś problemy.
@dragK & @Mr. Android
Dzięki ;]
Spoko 😉 Masz jeszcze jakieś pomysły na nową aplikację czy tylko nad tą pracujesz?
Spoko 😉 Masz jeszcze jakieś pomysły na nową aplikację czy tylko nad tą pracujesz? Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Tak powoli robię coś nowego ;] w sumie w tej aplikacji będę naprawiał błędy jeśli takie się ujawnią, raczej będę rozwijał Holo Compass i tam coś dodam 😉
Nie da się nic wymyślić do real compas? Może nowe modele zniszczeń? Np wgniecenie obudowy ;d
Nie da się nic wymyślić do real compas? Może nowe modele zniszczeń? Np wgniecenie obudowy ;d Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Tak, będzie nowa rzecz ;] odłamki szkła będą też latać po ekranie, w sumie mam ten efekt praktycznie na ukończeniu. Muszę jeszcze potestować i wyłapać ewentualne błędy. Dodatkowo uaktualniając bibliotekę silnika fizyki wyeliminuję dość rzadki błąd.
Co jak co ale ta aplikacja jest chyba jedyna w swym rodzaju na G Play 😉 A jak będzie aktualizacja? Sklep poinformuje czy jak?
No tak jak zwykle, wykryje aktualizacje z GP i będzie można aktualizować 😉
Co nie zmienia faktu że nie ma takiej innej apki 😉
Niestety u mnie jest tak jak z większością innych aplikacji kompasu. Tzn. telefon wydaje się używać akcelerometru do pokazywania kierunku zamiast czujnika magnetycznego, bo w poziomie praktycznie stoi skierowany na północ, ale jak przechylę do pionu i kręcę to wariuje.
Tak dokładnie używa akcelerometru i tak może się zdarzyć. Mam identycznie używając mojego i pozostałych kompasów w GP.
Ja nie mam takiego problemu nie pokazuje 90 chyba że go tak ułożę 😉
Najlepsze jest, że gdy np. w aplikacji Compass mającej kalibrację kliknę kalibruj to działa normalnie (w tle), a po ukończeniu kalibracji znowu przełącza się na akcelerometr...