czy wam też w trakcie ładowania baterii nie działa tablet? U mnie źle kontaktuje wyświetlacz. Próbuję kliknąć jakąś ikonkę a otwiera się inna. W ogóle tablet wariuje kiedy jest podłączony do prądu, może to wina softu?
Zle działa mi też youtube i ipla po podłączeniu do tv. Pojawia się na środku full screena okno odtwarzania
Miałem już 2 egzemplarze i w obu to samo 🙂 W drodze jest już 3 egzemplarz. Tu ciekawostka - ten problem występuje tylko przy ładowarce sieciowej. Można bez problemu ładować przez port micro usb.
Kolejna ciekawostka, czasami po prostu działa ok podczas ładowania a czasami nie. Powodem jest pewnie jakieś mikro przebicie, które powoduje zakłócenia w działaniu ekranu. Problem dotyka nie tylko tego modelu, na różnych forach mozna znaleźć opinie o podobnym zachowaniu u innych producentów.
---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:31 ----------
A czy ktoś miał taki problem z modułem 3g??
Karta sim siedzi w slocie cały czas, tablet bez problemu działa, wybudza się po wygaszeniu ekranu. System mam świeży, nawet nie powiązane konto googli. I teraz wybieram z menu opcję "Power 3g" tak aby uaktywnić kartę SIM i się zaczyna...jeżeli wygaszę wyświetlacz to bardzo często po losowym okresie czasu nie mogę go wybudzić. Pomaga jedynie reset urządzenia lub przytrzymanie przycisku power przez pełne 10 sekund. Czasami jest tak, że mogę go kilka razy wygasić i włączyć ale po chwili odłożę go na bok, wrócę za parę minut i koniec, urządzenie nie działa. Jest to ewidentnie wada sprzętowa gdyż system jest świeży, aktualizowany, bez żadnych dodatkowych aplikacji, tablet podlega już wymianie, jestem tylko ciekaw jak powszechny jest ten problem?