Witam,
Od dwóch dni jestem posiadaczem słuchawek bluetooth Jabra Sport. Mam pytanie do innych posiadaczy tychże oraz do użytkowników innych zestawów stereo bluetooth: jak u Was z zasięgiem?
U mnie Jabra Sport sparowana z HTC Sensation działa wręcz fatalnie. Telefon leży spokojnie na stole, ja siedzę 2 metry od niego przy laptopie, a słuchawki tracą zasięg co chwile do momentu aż słyszę komunikat "disconnected". Bardzo źle jak na zestaw za 300zł...
Proszę o opinie.
Ja mam lg p500 i nokia bh-503. W obrębie niewielkiego pokoju czy sali lekcyjnej zasięg zawsze zadowalający - nic nie przerywa, chyba że odległość już znaczna(drugi koniec klasy) i zasłonię ręką prawą słuchawkę - wtedy przerywa. Przez ścianę potrafi przerywać.
te sluchawki Jabra Sport to najwieksze gow.. jakie mialem. moje pierwsze jakie mialem to "Plantronics BackBeat 903+" bylem z nich bardzo zadowolony, telefon lezal w kacie a ja po calej silowni chodzilem i mialme zasieg, ba nawet jak poszedlem do toalety za sciana to mialem zasieg i wszystko gralo, zasieg byl tak do 40-50 metrow, bajka. niestety z czasem jak biegalem na deszczu to troche sie popsuly i musialme kupic drugie. w tedy wlasnie kupilem te Jabra Sport, raz ze drozsze to i gorsze od "Plantronics BackBeat 903+" , w Jabra sport zasieg to jakas porazka, bardzo ciche a jakos dzwieku to juz w ogole katastrofa, tak szybko jak je kupilem tak je zwrocilem. pozniej kupilem "Denon AH-W150"(kosztowaly mnie 800zł.) ktore posiadam do dzis, jakos dzwieku to poprostu miazga, spokojnie moga stanac w szaraki z dobrymi sluchawkami przewodowymi, naprawde jakos dzwieku powala ale i tak zasieg maja o wiele mniejszy niz "Plantronics BackBeat 903+". to co mi sie podobalo w "Plantronics BackBeat 903+" to ze po nacisnieciu w nich przycisku power uslyszelismy ile mocy ma jeszcze bateria, takiego czegos nie bylo w jabra sport i troche w styd ze tej opcji nie mam w bardzo drogich sluchawkach denon