Skocz do zawartości
Skreedi

[ROM/DEV][CM9/?][05.08.12][0.7.4] CyanogenMod 9 for EVO 3D (5+2, 5+5 - 99% - try it!)

    Rekomendowane odpowiedzi

    matw4

    A przez jakie recovery? Jeszcze format data i format system sprobuj.

    Wysłane z Evo 3D by matw4.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    zippi
    a ja probuje zainstalwac ten rom. wszystkie ine mi dzialaja tylko ten wpada w boot loopzaraz na okienku z logo HTC. a probowalem juz wielu wersji. caly czas jak wychodzi nowa to testuje, sprawdzam czy dziala i zawsze to samo. robie normalni dalvik, wipe data / factory reset.

    co robie nie tak?

    "3. If you got bootloop, restore backup, install 4EXT recovery, format everything with ext4 and start from step 0."

    Ja miałem recovery od CWM i własnie nie działało zainstalowałem 4ext recovery format system full wipe i działa :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    matw4

    Wy też tak macie że przyciski pod ekranem wam się nie podswietlaja?

    Wysłane z Evo 3D by matw4.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Mi normalnie dzialaja przyciski. Tzn podswietlenie.

    Wysyłane z mojego Evo 3D GSM za pomocą Tapatalk 2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    matw4

    A jaka masz wersje? 5+5 czy 5+2 ?

    Wysłane z Evo 3D by matw4.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Tez chcialbym to wiedziec :) nie pamietam wlasnie co sense mi pokazywal ale chyba 5*2.

    Wysyłane z mojego Evo 3D GSM za pomocą Tapatalk 2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    matw4

    To ja mam tak samo. Może spróbuję jeszcze raz przeinstalowac.

    Wysłane z Evo 3D by matw4.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Sprobuj full wipe i reszte tyych do czyszcxzenia.

    Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    matw4

    Nic nie pomogło.. Tylko ja mam z tym problem?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Lanc

    Przeszukaj DOKLADNIE opcje CM. Na 99% była tam opcja wyłączenia podświetlenia klawiszy pod ekranem. Może jakimś cudem masz ją aktywną.

    Posted via Tapatalk @ Evo 3D

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x