Witam . Przed instalacją nowego systemu robię wipe data/factory data, wipe cache partition. ( obecnie na telefonie jest I9000XXJW4_I9000OXAJW4_XEU - 3 plikowa +CF-Root-XX_OXA_JW4-v4.4-CWM3RFS) Instalacja systemu przebiega prawidłowo. Problem pojawia się po uruchomieniu telefonu . Zmykane zostają procesy aplikacji nawet tych które miałem przed reinstalacją systemu a których wogóle powinno nie być np: Aplikacja Qr Barcode Scaner (proces appinventor.ai_progetto2003.SCAN) została niespodziewanie zatrzymana. Spróbuj ponownie. Powtarza to się w kółko ze wszystkimi aplikacjami . Wgrywałem GT_I9000_XWJW5_XXJW4_OXXJVC_Sbl ,I9000XWJW1 Android 2.3.6 ,jedno i trzy plikowe robiłem wipe i wciąż to samo . Zainstalowałem ponownie I9000XXJW4_I9000OXAJW4_XEU - 3 . Przy uruchomieniu telefonu wyskakuje tylko jeden proces Aplikacja Euro 2012 (proces com.imano.euro 2012.orange) została niespodziewanie zatrzymana. Telefon działa w miare dobrze obecnie tylko na tym romie. Część aplikacji których po zrobieniu Faktory reset kodem i wipe powinno niebyć działają normalnie a niektóre wywalaja procesy. Przywracanie telefonu do ustawień fabrycznych też nie daje rezultatu ,apki pozostają. W innym poście pisałem że aplikacje da sie odinstalować ale po ponownym załączeniu telefonu powracają . Zauważyłem też ze po resecie tel zmieniają mi się ustawienia.Niewiem czy ma to związek z ustawieniami-prywatność-automatyczne przywracanie ,odhaczam ale po restarcie znowu jest aktywne. Prosze o pomoc .