Witam,
Android 4.0.4, najnowsza dostępna aktualizacja dla Samsung Galaxy S3, zawiesza się przy edytowaniu książki telefonicznej i dzwonieniu.
Przy poziomie baterii ok. 18 % system po wybraniu edytowania wpisu w książce telefonicznej i próbie dzwonienia zawiesza się. Ekran robi się czarny, bez możliwości reakcji. Pomaga wyłączenie i ponowne włączenie telefonu.
Dodam, że telefon nie jest obciążony dużą ilością aplikacji, zainstalowane około 8 apl. takich jak messengery, przeglądarka AutoCad, kursy walut i tym podobne biurowe.
Problem znikną po podłączeniu telefonu do ładowarki, objawy ustąpiły.
Wcześniej miałem przypadek, że podczas dzwonienia lub odbierania połączenia wyskiwał błąd w okienku z informacją a błędzie aplikacji phone.adroid.com. Nic nie pomagało, zrobiłem przywrócenie ustawień fabrycznych i to pomogło.
Czy ktoś spotkał się z podobnymi objawami u siebie na tej wersji andorida względnie na tym modelu telefonu?
Dodam, że telefon mam kupiony w sklepie z pewnego źródła, wersja na rynek polski, nie brandowana.
pozdrawiam
<Gardner> Dział ogólny w opisie ma wytłuszczoną informację, że nie jest przeznaczony do problemów z konkretnymi telefonami. Przenoszę do działu Galaxy SIII