Ja jestem posiadaczem i9003 i jestem zadowolony. Wziąłem/dostałem go w Plusie jak miał wersję oprogramowania bodajże 2.2.1. Wgrałem 2.3.4, później wgrałem 2.3.6 z rootem, ale wciąż telefon, cóż, miewał "przebłyski", np. sam się wyłączał, zacinał się, blablabla. Teraz mam 4.0.4 i jestem wniebowzięty. Brak nagrywania wideo mi jakoś nie przeszkadza. Ba! raz nawet udało mi się odpalić kamerę, nagrała chyba z 20 sekund i się wyłączyła. :cool:
Jeśli chodzi o ekran, to opinie są takie, że amoledy lepiej wyświetlają czerń, a slcd biel. Ja nie mam żadnych problemów: mam głęboką rysę przez środek wyświetlacza w poprzek telefonu, którą widać przede wszystkim na białym tle, więc tą bielą się jakoś nie rozkoszuję. :E
Zaś jeśli chodzi o gry, to mi działają wszystkie bez problemu i bez zacięć, nawet na tych "starszych" romach jak 2.3.4 czy 2.3.6. Gry całkiem wymagające: Shadowgun, Asphalt 6, Riptide GP, nie wspominając już o tych słabszych (Reckless Racing, ToonWarz, Raging Thunder). Wszystko działa płynnie, zapewniając pełny (no, w przypadku tak porysowanego ekranu to tylko wymiernie pełny) komfort.
Podsumowując, gdybym ja miał wybierać jeszcze raz telefon, wziąłbym jeszcze raz i9003, tylko trzymałbym go z dala od niewydarzonych kolegów.
Pozdr. Bartek.