Nie lubie i już. 1000 razy się przymierzem do zakupu tegoż, ale zawsze mi tam czegoś brakowało...
Dali radę z reklama i promocja, ale możliwości ma znikome. A ci co kupują? Lubią fajne rzeczy ale nie potrzebuja super techniki tylko taki fajny telefon z niekompatybilnymi gadżetami. Nikogo nie oceniam. Ale do normalnego życia potrzebuje wody, a nie wody destylowanej. Fakt, jest czysta, super i bez skazy, ale do niczego tak naprawdę się nie nadaje. Pijąc można się zatruć. :-)
Wygrałem w jakiś tam konkursie ipoda nano. Fajny, super mały, ma fajny klips, dobra w miarę jakość dźwięku... Ale spróbujcie zgrać tam swoją muzykę! Koszmar. Urządzonko działa tylko przez aplikację gdzie się zaznacza co dodać, a potem to synchronizuje pomiędzy aplikacja a tymże urządzonkiem. Nie da się tego za cholerę posortować alfabetycznie. Tylko wykonawcą i tytułami czy jakoś jak totalnie nie przydatnie. Wiem dlaczego... Bo muzykę trzeba kupować przez ich aplikację ot co! A nie kręcić mp3! No ale co jeśli mam kupioną płytę w sklepie a słuchać chce tylko kilku utworów? I tak można w nieskończoność... Ipod leży w szufladzie a ja muzyki słucham przez telefon.
Wyciukane z I9100 :-)