Dzisiaj przyszedł mi niebieski case z powyższej aukcji. Wysyłka z Anglii, niezbyt dobrze zapakowana (tylko w foliową "kopertę" wielkości mniej więcej a5, bez żadnej folii bąbelkowej itd.) ale doszedł nieuszkodzony. Przesyłka szła 1,5 tygodnia (przelew dostał w poniedziałek 17 września, z samego rana i jak już pisałem dzisiaj, 26.09 doszło)
Co do samego pokrowca - dopasowany idealnie, na telefonie trzyma się bardzo pewnie, zero jakichkolwiek luzów. Jakość wykonania również na dobrym poziomie, nie widać żadnych niedoróbek. Jest bardzo fajny i bardzo przyjemny w dotyku, taki lekko chropowaty (ciężko mi to dokładnie określić, lub porównać do czegoś, w ogóle nie sprawia wrażenia, że dotykamy plastiku), zapewnia bardzo dobry chwyt (dużo lepszy i pewniejszy, niż goły telefon!), nie pogrubia znacząco telefonu. Dostęp do bocznych przycisków całkiem dobry. Co by tu jeszcze dodać? Może to, że bardzo fajnie wygląda!
Generalnie jestem zadowolony z zakupu. Jeśli ktoś ma dodatkowe pytania to pisać, postaram się odpowiedzieć.
Edit: Może jeszcze dodam, że zastanawiałem się również nad Nillkinem, ale wizualnie bardziej spodobał mi się ten w cytowanym poście.