Podłączę się do tematu.
Przenoszę właśnie swój numer do Play i sam nie wiem czy już jestem w Play czy nie. Na stronie play.pl w odnośniku gdzie sprawdza się status przenoszenia numeru nie wszystkie etapy są zaznaczone jako zrobione, jednak jak brat do mnie dzwonił to dodzwonił się już na nowy telefon z nową kartą sim.
Dodatkowo chciałbym wiedzieć jak wygląda sprawa z play24. Muszę samemu założyć tam konto czy jest zakładane automatycznie? Zastanawiam się, bo na umowie mam jakieś hasło, które wpisywałem podczas zamawiania abonamentu i myślałem, że to może do tego hasło.
Kupiłem abonament razem z telefonem, oferta all inclusive max. Czy ustawienia internetu już będą automatycznie ustawione czy muszę to jakoś ręcznie zrobić? Jak mieć pewność, że internet będzie ciągnięty z tego pakietu 1gb, żebym się za miesiąc nie obudził z wysokim rachunkiem?
Jeżeli mój numer jest już przeniesiony do play to jak sprawdzić czy wszystkie pakiety są aktywne? Wystarczy się zalogować na play24 z poziomu internetu lub aplikacji na androida i jeżeli tam wszystko będzie się wyświetlało, to oznacza, że wszystko jest aktywne?