Witam.
Proponuje zrobić spis gier, które śmigają na naszych Larkach : ]
Zainteresowanych takim tematem zachęcam do pisania - co Wam chodzi, czy płynnie, czy z Chainfire'em ( CF 3D ) i wersje Androida, na której odpaliłeś/aś gierke : )
Zaczne od siebie :
Mam zainstalowany oficjalny Gingerbread od Larka, wcześniej był ICS 4.0.3 lekko zmodyfikowany ( od użytkownika grzesiek121 ) .
[ wszystko odpalone na Gingerbread 2.3.4 ] :
- Standardowo, wszystkie części Angry Birds [ Rio, Seassons, Space ] - bez zacięć
- Dead Space - elegancko działczy [ nie odpalało mi pobierania na 4.0.3 ] - brak CF 3D
- ME: Infiltrator - jak wyżej - brak CF 3D
- NFS Hot Pursuit - także jak wyżej - brak CF 3D
- Dead Trigger - elegancko, na grafice Medium [ nie chodziło na 4.0.3 ] - brak CF 3D
- Shadowgun - stosunkowo częste spadki płynności - z CF 3D białe tekstury [ na 4.0.3 nie dało sie grać ]
- PES2012 - hula aż miło [ również ICS ] - brak CF 3D
- BattleField Bad Company 2 - działa... do 2 misji, w której wywala do home screen [ na ICS nie ściągało ] - wywala gre i bez CF 3D i z nim
- RF 2012 - działczy jak trzeba [ ICS również ] - brak CF 3D
- Let's Golf 3 - raz na jakiś czas zdarzają się spadki płynności [ na ICS nie chodzi, wywala po logu GL ] - brak CF 3D
- Minecraft PE - na GB działczy na grafice Fancy [ na ICS na Fancy zdeka laguje ] - brak CF 3D
- Worms 2012 EA - działa jak trzeba [ ICS nie odpala ściągania ] - brak CF 3D
Nie działczące na Gingerbread :
- Six Guns - wczytuje elegancko i ... d*pa, brak tekstur [ na ICS elegancko działa ] - CF nie pomaga w żaden sposób
- Splinter Cell Conviction - tak jak wyżej, tyle że teksturki są białe [ ICS śmiga ]
- GbikeZ - tnie niemiłosiernie [ GB & ICS ]
- Monopoly EA - czarne tło all day all night [ GB i ICS ]
Na tych grach skończyłem, czekam na Wasze doświadczenia : )